Vælge den rigtig kniv
Når jeg skal vælge ny Kniv, der det vigtig for mig at knive, kniven er Skarpe men også ligger godt i hånden under brug, men også vigtig at den rigtig kniv bruges til det ønskede formål. Jeg synes Godt det kunne svært at finde rundt i hvad man skulle vælge.
Her nedenfor har jeg samlet en lille oversigt over de Knive vi har hos Shinto knives, og der funktioner, så håber der kan hjælp dig på rette spor, til hvilken kniv der er rigtig for dig,
Fælles for alle Shinto knives er, at knive er med Derudover er alle knive med 67 lags stål hvor de 33 lag er damaskus stål, damasceret VG10-stål og har en hårdhed på 62 HRC (Rockwell hårdhedskala).
Urtekniv
Urtekniven kaldes også en “Petty”-knife, og er, som navnene antyder, fantastisk til de små råvarer. Brug den når du skal skære eller soignere små grøntsager og frugter, som kræver præcision.
Brug for eksempel knivbladets ‘fod’ til at fjerne pletter fra kartofler eller lignende.
Kniven er også fantastisk som en lille oste/pølse kniv eller til at ridse i skindet på flæskesteg eller grøntsager.
Find den her i sort eller Oliven træ.
Utility kniv
Utility kniven kaldes også en ‘paring knife’, og er som ordene antyder, fantastisk til de lidt mindre råvarer. Kniven bruges til at skære diverse småting i køkkenet, og det vil hurtigt blive din favoritkniv i det daglige.
Brug den når du skal skære eller soignere små grøntsager, frugter og krydderurter. Brug den også til at skære eller filetere mindre stykker kød og fisk.
Utilitykniven vil hurtigt blive din mest brugte kniv i køkkenet.
Find den her i sort eller Oliven træ.
Udbener kniv
Udbener kniven som også kaldes “boning knife” er perfekt skabt til præcision og kontrol, når du arbejder med kød. Det korte, stive blad og den skarpe spids garanterer et perfekt resultat hver gang.
Find den her i sort eller Oliven træ.
Santoku-kniv
Santoku betyder løst oversat “3 formål” og henviser til knivens alsidighed, idet den kan bruges til fisk, kød og grøntsager. Santoku kniven er en multifunktionskniv, der i dets form er designet til at kunne hakke, snitte og skære diverse råvarer.
Med knivens høje blad kommer dine fingre aldrig i vejen, idet du kan lade dine knoer hvile på bladet og styre knivens bevægelser. Samtidig gør bladets længde på 18 cm, at du kan skære råvarer i lange, bløde bevægelser. Den spidse ende gør, at du desuden kan fintsnitte de mindste råvarer.
Santoku kniven er den japanske all-round kniv, der egner sig i ethvert køkken.
Find den her i sort eller Oliven træ.
kokkekniv
Med det lange blad på 21 cm mærker man virkelig, at kniven gør arbejdet for en, når man skærer i lange, bløde bevægelser. Højden på bladet gør, at man nemt kan hakke og snitte små grøntsager med knoerne hvilende på bladet til at guide kniven.
Denne kniv er kokkens go-to kniv!
Find den her i sort eller Oliven træ.
Brødkniv
brødknive som også kaldes ” bread knife” denne kniv giver lidt sig selv hvad den skal bruges til.
Med denne kniv er bare perfekt til at skære brød med.
Find den her i sort eller Oliven træ.
Steakkniv
Find den her i sort.