Kami Udbenerkniv
Kami Udbenerkniv er en mindre køkkenkniv, der er perfekt til at skære igennem fisk, til partering af fjerkræ eller når du skal fjerne sølvsenen fra eksempelvis en mørbrad.
Vores udbenerkniv, er af 67 lag Damaskusstål, som både er helt utroligt smuk at se på, men den er også funktionel og skarp.
Oplev det ultimative køkkenredskab med vores udbenerkniv, skabt til præcision og holdbarhed. Fremstillet af 67 lags stål med en kerne af VG-10 stål, tilbyder denne kniv enestående skarphed og styrke. Det 15 cm. lange blad gør det nemt at udbenede kød og fisk med præcision.
Med et skæfte i Oliven træ, giver det en meget bedre vægtfordeling af kniven og det betyder, at du sammen med det ergonomiske håndtag, kan bruge kniven i en længere perioder, uden at føle gener i dit håndled.
“Gør denne udbenerkniv til en del af dit køkken og oplev en skæreoplevelse, der både er effektiv og behagelig.
Specifikationer:
Blad længde: 15 cm.
Kniv længde: 25,3 cm.
Skæfte længde: 11,8 cm.
Stål type: 67 lag i alt – 33 lag damasceret rustfrit stål på hver side af kerne stålet.
Hårdhed: Knivene er fremstillet af VG10 kernestål og har en hårdhed på 62 HRC.
Håndtaget: Oliven træ G10 – Meget holdbart materiale
Vægt: 132 gram