Kami Utilitykniv
Kami Utilitykniv er en kniv, som du bare ikke må undvære. Størrelsen på kniven gør, at du kan bruge den som en utroligt alsidig lille kniv til alle dine små præcisionskrævende snit. F.eks. udskæring af frugt, afpudsning af kød – eller endda filetering af mindre fisk.
Det er utroligt, hvor mange opgaver, kniven kan klare af krævende snit. Knivbladet er ofte lidt kortere end en kokkekniv, men længere end en urtekniv, så den ligner en ofte miniature kokkekniv. På grund af den lille størrelse, er den utroligt nem at arbejde med og du vil opleve. Har du også flere gange oplevet at mangle en køkkenkniv, der størrelsesmæssigt befandt sig mellem din kokke- og urtekniv? Så er vores udgave af den klassiske Utilitykniv i kvalitetsstål din løsning.
Kniven har et langt og meget lige blad, der sikrer dig et præcist snit. Det gør den særlig god at bruge, når du er gang med en række mindre skæreopgaver, hvor nøje præcision er nødvendigt. Utilitykniven er et godt alternativ til din kokkekniv, for den kan uden problemer bruges til mange forskellige snitteopgaver på skærebrættet også. Utilitykniven er af høj kvalitet og er mere populære end nogensinde. hvilket sikkert skyldes, at der er flere og flere, som går med en lille glad amatørkok gemt i dig.
Til sidst er der slibningen, som ved alle knivene er i en vinkel mellem 12-15 grader, hvilket er traditionelt for japanske knive. Selve slibevinklen er alfa og omega, da den er afgørende for, hvordan kniven arbejder, når du skærer grøntsager, kød, fisk og fjerkræ ud. Netop derfor er det også vigtigt, at dine knive bliver holdt og slebet af enten en professionel eller ved hjælp af udstyr, som sikrer de slibes i korrekt vinkel.
Specifikationer:
Blad længde: 12,5 cm.
Kniv længde: 23,5 cm.
Stål type: 67 lag i alt – 33 lag damasceret Rustfrit stål på hver side af kernestålet.
Hårdhed: Knivene er fremstillet af VG10 kernestål og har en hårdhed på 62 HRC.
Knivsæg: Slebet på 15 grader
Håndtaget: Oliven træ G10 – Meget holdbart
Vægt: 134 gram