Shinto Knivsæt 6 dele
Shinto Knivsæt 6 dele af Damaskus stål består af 67 lag i alt – 33 lag damasceret rustfrit stål på hver side af kerne stålet.
Kokkekniven er arbejdshesten i køkkenet. Det er en god “allrounder”, som kan klare de fleste opgaver lige fra grøntsager til fjerkræ, fisk og kød. Kokkekniven.
Knivene er helt utroligt smukke at se på, men de er også funktionelle og skarpe.
VG-10 kerne giver en helt ufatteligt skarp kerne, der forbliver skarp i længere tid.
Kernen løber faktisk gennem hele kniven.
Det giver en meget bedre vægtfordeling af kniven og det betyder, at du, sammen med det ergonomiske håndtag, kan bruge kniven i en længere periode, uden at føle gener i dit håndled.
Knivene er af høj kvalitet og er mere populære end nogensinde. hvilket sikkert skyldes, at der er flere og flere, som går med en lille glad amatørkok gemt i sig.
Til sidst er der slibningen, som ved alle knivene er i en vinkel mellem 12-15 grader, hvilket er traditionelt for japanske knive. Selve slibevinklen er alfa og omega, da den er afgørende for, hvordan kniven arbejder, når du skærer grøntsager, kød, fisk og fjerkræ ud. Netop derfor er det også vigtigt, at dine knive bliver holdt og slebet af enten en professionel eller ved hjælp af udstyr, som sikrer de slibes i korrekt vinkel.
Shinto Knivsættet består af 6 dele:
Specifikationer:
Stål type: 67 lag i alt – 33 lag damasceret rustfrit stål på hver side af kerne stålet.
Hårdhed: Knivene er fremstillet af VG10 kernestål og har en hårdhed på 62 HRC.
Knivsæg: Slebet på 12-15 grader
Håndtaget: G10 SORT – Meget holdbart